Kjøpe Bitcoin

Bitcoin  

Bitcoin er en spennende teknologi som de aller fleste teknologi interesserte har vært innom. Det er god grunn for akkurat det. Bitcoin for alltid veldig mye fokus fordi det er en teknologi som har laget en valuta og denne valutaen går veldig i verdi fordi det er et begrenset antall av valutaen. Dette er annerledes enn for eksempel norske kroner. Her kan sentralbanken komme inn og trykke mer penger om den er bekymret for noe som helt. Med andre ord kan en bank eller en institusjon være med på å endre markedsbetingelsene for en valuta ved å delta veldig aktivt i den. Slike deltagelser får veldig mye å si på verdien.  

Når kjøpe Bitcoin? 

De fleste synes det er veldig gøy med Bitcoin, spesielt på den måten at de gjerne skulle ha vært med fra et tidlig tidspunkt, men at de nå angrer litt fordi de ikke var mer før. Bitcoin er litt sånn som det er med husmarkedet. Man klarer sjeldent å time dette på en god måte, og når man gjør det så er det slik at det ikke blir helt treff uansett. Venter man så er det slik i de fleste byer at prisene går opp uansett. Da er det lett å bli etterpåklok. Skal man inn må man komme seg inn med en gang.  

Hvor kjøpe Bitcoin? 

Det finnes flere måter å kjøpe Bitcoin. En måte er å bruke en app som Coinbase eller andre, mens du også kan veldig enkelt kjøpe deg Bitcoin på Bitway.no. Når du bruker apper som «Coinbase» må du først laste den ned på telefonen din. Deretter må du sette opp hele systemet. Du kan gjør kjøpene via VISA eller Mastercard. Etter en rask test av appen gikk det ikke helt smidig. Etter første nedlastning fikk jeg feilmeldingen kode 403. Det var alt. Ikke lett å forstå hva den betyr. For å forstå hva den betyr måtte jeg google. Det er en kjedelig start på noe som skal være smidig. Så må jeg legge inn førerkort. Det var ikke så lett. Her ble det ny meldig: «A verified ID is required before you can buy with a card.» Prosessen skal ta 3-5 minutter, men jeg gir opp da det plutselig ble vanskelig å linke inn bankkortet fordi førerkortet må godkjennes først.